Göm inte saker

Att sälja sin bostad innebär mycket att göra. det kommer alltid att komma fram saker som man måste sköta om i och med att sälja sin bostad. Det man måste är att se till så att allt går rätt till för om det inte gör det så kommer det bara bli massa strul speciellt i framtiden.

renovation

Det kan bli så att det kommer fram att man har målat över lite mögel och hoppas på att det ska hålla. Detta kan bli en otroligt dyr historia då det kan bli mycket problem med detta. Det är alltid lättast att se vad som gäller genom en mäklare så att denne kan berätta vad han eller hon tycker att ni ska göra. Folk brukar köpa hus för att bo där väldigt länge så det som ni gömmer för stunden brukar ha en tendens att komma fram efter ett litet tag.

Man måste vara försiktig med sådant eftersom om besiktningsmannen ser att ni har försökt gömma bort något så kommer nog inte de som ville köpa huset att köpa det. Det betyder att ni får mindre folk som bjuder på fastigheten. Försök att alltid vara öppna med vad ni säljer och ta ett snack med en mäklare.