Lyssna på mäklaren

Kontakta oss för att få hjälp av en bra mäklare när du ska sälja din bostad. Det kan vara så att det blir mycket problem som vi tittade på i mitt tidigare inlägg. Det är alltid bra att se vad mäklaren har att säga och hur han eller hon tycker att ni ska ta hand om felet.

maklare

Mäklaren kan ge sin åsikt om vad han eller hon tycker att ni ska göra åt det och om det faktiskt är värt att göra något för att få bort eller om det kommer kosta mer pengar än det ni tjänar på att ta bort det. Det är alltid svårt att avgöra hur mycket mindre pengar det blir om ni skulle lämna kvar det än om ni skulle ta bort det. Mäklarna brukar kunna göra ganska exakta bedömningar dock så ni behöver inte oroa er.

Det är bäst att lyssna på mäklaren och se vad han eller hon säger för om ni skulle renovera allt och sen ändå få lika mycket pengar som ni hade fått om ni inte hade renoverat det så skulle ni kunna förlora många tusentals kronor. Ta kontakt med en riktigt duktig mäklare genom oss och lyssna sedan på vad han eller hon säger så ska nog allt gå bra.